Vloerverwarming op tackerplaten

Tackerplaten zijn isolatieplatenvoorzien van rasterfolie waar de vloerverwarmingsbuizen met een kunststof U-clip op worden vastgemaakt. Deze aanlegmethode is dus vloerverwarming én isolatie in één. Tackerplaten zijn verkrijgbaar in diktes variërend van 20 tot 40mm. Daarnaast zijn er ook platen beschikbaar welke zorgen voor geluidsdemping, wat de platen dan ook prima geschikt maakt voor o.a. appartementen.

Vloerverwarming op tackerplaten wordt afgewerkt met een zandcement dekvloer met een minimale dekking van 3 cm óp de buis. Hierdoor moet er rekening gehouden worden met een opbouwhoogte van ongeveer 7 cm.

Voordelen tackerplaten

  • Vloerverwarming en isolatie in één

  • De warmte blijft lang behouden

  • Snelle Installatie is mogelijk in één dag (m.u.v. grote en harde oppervlaktes)

  • Zorgt voor geluidsdemping en daardoor tevens geschikt voor appartementen

VC vloerverwarming tackerplaten

Tarieven voor vloerverwarming op tackerplaten

Tarieven voor tackerplaten zijn beschikbaar op aanvraag. De prijsopgave geldt voor een aansluiting een CV-ketel met hoge aanvoertemperatuur. In geval van aansluiting op stadsverwarming, Lage Temperatuur Verwarming of warmtepomp gelden andere prijzen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een prijsopgave op maat.

Iets voor u?

Bent u benieuwd wat het kostenplaatje zal zijn voor vloerverwarming in uw woning of pand? Vraagt u dan geheel vrijblijvend een offerte aan afgestemd op uw woning en uw specifieke wensen.